Disneymarathon

Sitter och käkar apelsin. Lyssnar på Tracy Chapman. Ljusen är tända. Lamporna släckta. Nyduschad. Just tillbakakommen från det disneymarathon som pågår. Jag orkade bara se en film. Vi började med Peter Pan. Jag röstade för Lejonkungen, det var så väldigt längesen jag såg den. Men icket. Inte fick man sin vilja igenom inte. Jag tycker ju om Disney, men alltså, jisses herregud vad är det barnen får lära sig? Att tjejer ska ha PIIIIIIIINNsmala midjor och endast tråna efter den häftiga, starka och modiga mannen? ALLA vill ju ha Peter Pan, ALLA tjejer bråkar med varandra eftersom de ALLA vill att Peter Pan just ska välja de. Okej han kan flyga, han är duktig på att rädda folk men jisses alltså, sluta, ge upp. Alla Disneyfilmer är ju inte så, och det var ganska längesen de gjordes och saker har förändrats och det finns många andra filmer som har helt snedvridna och sjuka bilder av människan också inte bara Disney och ja det finns bra filmer också bra barnfilmer bra barnprogram men alltså jag har svårt, jag har svårt att bortse från många saker. Kanske ska jag bara softa och se allt annat som kanske är bra, men vissa saker gör mig så irriterad. Så väldigt irriterad. Det var inte därför jag gick ifrån marathonet efter bara en film men det bara snurrar i mitt huvud.

Dagen, dagen. Tisdag. Denna dagen. Jag har varit glad idag, iallafall på lunchen och efter lunchen. Eller vänta nu, kanske redan innan lunchen. Det är något med ateljén. Vi var i ateljén idag. Jag blir ofta på bra humör då. Att bara se alla så inne i sina olika konstverk. Och att sitta där själv, med mp3pluppar i öronen (började med att lyssna på Patti Smiths senaste skiva, åh jag tycker verkligen om den skivan) och ett staffli framför sig. Vandra omkring i ett prasslande förkläde, säga något fint till en klasskamrat, höra något fint från någon klasskamrat. Sen kaffe, skorpor och marmelad. Vid lunchen sen, när jag kollade posten kom nog den största lyckan: Jag hade fått brev! Flera brev. FYRA brev. Okej, ett av de var ett tråkigt brev. Det andra var min januarilön från Posten, och så TVÅ från mamma. aaaaaaaaaaaaa. åh. Med presenter. haha. å mamma har skickat mig presenter.
Breven innehöll:
En BANGtidning
En TheNude- kortlek
En sån där plåtask man kan förvara viktiga kort och pengar i. Väldigt fin.
En liten anteckningsbok. På framsidan två kvinnor varav den ena tar ut en paj ur ugnen. Den andra har sin han på den första kvinnans axel. Så står det : "funny...     I dont recall asking for your opinion"
En liten grej med såna där klisterlappar
En kortlek: Bibeln, spelet om mina vänner. Där finns frågor som. "hur mycket pengar skulle jag kräva för att äta människobajs?" och : "Skulle jag ta emot 10 miljoner kronor om jag visste att det resulterade i att en okänd kines trillade av cykeln och dog" (Den sistnämnda frågan svarade förövrigt Mikael ett snabbt Ja på)

Även en liten lapp i varje brev. Med några små ord: "Varsågod! PRESENTER Hi Hi Hi :) "  och : MEERA PRESENT! Från kvarnis puss kram"

åh vad jag blev glad.

Hej och hå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

:))

2009-03-17 @ 22:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0